luni, 4 februarie 2013


           Joi, în 31 ianuarie, de la ora 16:30 a avut loc lansarea volumului nostru de antologie. Intâlnirea a avut loc la Cercul Militar şi spre surprinderea mea au participat multe persoane. Am fost întâmpinaţi cu mare căldură şi am primit multe încurajări.
            Doamna Virginia Paraschiv a vorbit despre munca noastră şi despre rigoarea cu care dânsa ne-a citit textele, dar şi despre impresia plăcută pe care i-am lăsat-o. 
            Domnul Florin Ţene a fost alături de noi şi a ţinut să spună câteva cuvinte despre munca noastră. Majoritatea invitaţilor au fost entuziasmaţi. Doamna Aurelia Velea a citit câteva epigrame din volumul dânsei, referitoare la relaţia elev-profesor ( a fost un moment tare amuzant), iar doamna Aurelia Oancă a fost impresionată de răspunsurile noastre pline de entuziasm la acel mini interviu dat de fiecare dintre noi  şi a citit câteva dintre ele. 
Cu cât timpul se scurgea mai repede, cu atât atmosfera devenea mai degajată, iar invitaţii mai vorbăreţi şi veseli. Domnul Mihai Ganea a citit câteva pagini din următorul său volum, ne-am amuzat copios, iar apoi d-na Paraschiv a rugat invitaţii să ne adreseze câteva mesaje. Toată lumea a fost receptivă şi încântată că nişte tineri care nu se cunosc au colaborat atât de bine şi au reuşit să scoată un volum de antologie. 
            Tot evenimentul a fost filmat, iar filmarea a fost trimisă în Anglia, de unde vom primi susţinere în continuare, iar la final s-a propus ca volumul nostru să fie tradus în engleză.
           Aşadar, cum spune Shakespeare,  "Totul e bine, când se termină cu bine", iar noi la muncă pentru volumul 2!!!

Oana Banuta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu